image

Interesse om zelf grafiek te maken?
Op zaterdag geef ik les in grafische technieken: etsen, drogenaald, aquatint, blinddruk, lino- en houtsnede. In deze cursus zitten gevorderden en beginners in een groep en wordt er met verschillende technieken gewerkt. Je kunt kiezen voor een lesprogramma in een of meerdere grafische technieken. Als je gevorderd cursist bent kun je ook een individueel lesprogramma volgen onder begeleiding. De groep telt maximaal 8 deelnemers (volwassenen) zodat het mogelijk is om iedereen persoonlijk aandacht te geven. Instappen in een grafiekcursus is het hele jaar mogelijk. Je kunt ook een gratis proefles aanvragen.

Je hoeft geen goede tekenaar te zijn maar wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden die grafiek biedt. De een richt zich vooral op techniek en wil deze verbeteren de ander is op zoek naar persoonlijke ontwikkeling door middel van kunst. Is een prent geen einddoel maar wil je vooral experimenteren met technieken of bijvoorbeeld een (klein) gedrukt boek samenstellen? Neem dan contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik heb me gespecialiseerd in grafische technieken en ben kunstenaar/1e graads docent beeldende vorming.

De leslocatie ligt aan de Hoogstraat in Eindhoven met parkeergelegenheid op het terrein. De cursus wordt gegeven van 10.30 tot 13.30 uur.

Kosten: een introductieworkshop van 3 lessen (voor volwassenen) in een grafische techniek: € 60,-
Cursus van 14 lessen: € 275.-
Bijkomende kosten: verbruiksmaterialen zoals zink en drukpapier

Informatie en aanmelding: stuur mij een mail via deze site onder contact.

home